M. Arnautovičius žengė į aikštę nuo atsarginių suolo po pertraukos, tačiau toli gražu nebuvo tik statistas dvikovoje su Šiaurės Makedonijos rinktine.

Austrijos rinktinei pirmaujant 2:1 buvusi „Stoke City“ ir „West Ham“ žvaigždė padėjo tašką šiose rungtynėse, pelnydama trečiąjį įvartį savo šalies nacionalinei ekipai ir užtikrindama pirmuosius 3 taškus C grupėje.

Apėjęs vartininką M. Arnautovičius smūgiavo kamuolį į vartus ir tiesiog sprogo šventiniu džiaugsmu, kuris greitai virto žodine tirada varžovams.

Pastarąją netrukus nutraukė komandos draugai, o pribėgęs Austrijos rinktinės kapitonas Davidas Alaba net palaikė puolėjui už smakro.

M. Arnautovičius dar gavo pliaukštelėjimą į skruostą ir apkabinimą, kol galiausiai nurimo.

Toks futbolininko protrūkis neliko nepastebėtas komentatorių, kurie pasidalijo mintimis, jog norėtų vėl matyti tokį austrą „Premier“ lygoje Anglijoje.

32 metų puolėjas šiuo metu atstovauja Kinijos komandai „Shanghai Port“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)