Per pirmą kėlinį vokiečių gretose įvarčius mušė kas tik netingėjo. Pasižymėjo Robinas Gosensas (19 min.), Ilkay'us Gundoganas (21), Thomas Mulleris (24) ir Serge'as Gnabry (45), o 39 min. kamuolį į savus vartus nukreipė latvių vartininkas Robertas Ozolas.

Antrajame kėlinyje vokiečių pranašumą 50 min. padidino Timo Werneris, tačiau latviai turėjo ir savo laimės akimirką. Aleksejus Saveljevas 75 min. itin gražiu tolimu smūgiu nuginklavo 100-ąsias rungtynes Vokietijos rintkinės gretose žaidusį Manuelį Neuerį.

Tiesa, vokiečiai ir vėl neliko skolingi. Jau po minutės Leroy'us Sane pelnė sepintą vokiečių įvartį.

Iš viso vokiečiai šiose rungtynėse atliko 23 smūgius, iš kurių 9 skriejo į vartų plotą. Latviai smūgiavo 3 kartus (2 į vartų plotą). Vokiečiai atliko 774 tikslius perdavimus, o latviai 221 tikslų perdavimą.

Primename, kad dar penktadienį Baltijos taurės rungtynes su latviais svečiuose žaidė Lietuvos rinktinė, patyrusi pralaimėjimą 1:3.

Europos futbolo čempionatas prasidės jau šį penktadienį. Vokietijos rinktinė žais F grupėje, kurioje varžysis kartu su Prancūzijos, Portugalijos ir Vengrijos nacionalinėmis ekipomis.

Visas trejas grupės rungtynes vokiečiai žais namuose, Miuncheno mieste.

Primename, kad iš praėjusių metų dėl pandemijos perkeltas Euro 2020 čempionatas išsaugojo savo pavadinimą ir vyks 11-oje Europos miestų, 11-oje šalių.

Jame dalyvaus 24 į šešias grupes po 4 suskirstytos Europos rinktinės.

Kitose kontrolinėse rungtynėse pirmenybių dalyvė Ukrainos rinktinė Charkove 4:0 (2:0) nugalėjo Kiprą. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Andrejus Jarmolenka, po sykį pasižymėjo Aleksandras Zinčenka ir Romanas Jaremčiukas.

Ukrainiečiai čempionatą pradės C grupėje kartu su Nyderlandų, Austrijos ir Šiaurės Makedonijos ekipomis.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)