Lenktynininką oro uoste sutiko gausus gerbėjų būrys, kuris stebino ne tik muzika, akordeonu ir pučiamaisiais, bet ir su dovanomis bei plakatais. Su plojimais sutiktas A. Kanopkinas džiaugėsi sugrįžęs į Lietuvą ir teigė, kad nesitikėjo, kad jį pasitiks tiek žmonių.

Vis dėlto, paklaustas apie pasirodymą sunkiausiose pasaulio lenktynėse, jis teigė, kad jei tik bus galimybė, šie metai tikrai nebus vieninteliai, kada jis varžėsi Dakaro ralyje.

Jis taip pat pasakojo, kad nesėkmė pačioje Dakaro pabaigoje pernelyg nenuliūdino, A. Kanopkinas teigė, kad iš dalies netgi džiaugėsi, kad toks sunkus greičio ruožas baigėsi kiek anksčiau.

„Mūsų misija buvo labai paprasta – parodyti mūsų atstovaujamo prekės ženklo patikimumą, o sulūžau ne aš, ne keturratis, o ratlankis. Tas greičio ruožas buvo labai sunkus, tai net džiaugiausi, kad sulūžo. Gali liūdėti ir vis tiek niekas nepasikeis, arba gali tiesiog labai greitai spręsti problemą ir ją išspręsti. Mes galėtume kalias valandas bandyti jį remontuoti, nuvažiuoti keliasdešimt kilometrų ir jo negauti nakčiai, kad startuoti ryte. Tada viskas tada įvyko per 5 minutes ir toks sprendimas buvo geriausias“, – kalbėjo A. Kanopkinas.

Net ir praradęs galimybę kovoti dėl pozicijos A. Kanopkinas išliko 5-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją