L. Kancius pripažino, kad šis Dakaras tikrai nebuvo lengvas, tad nepaisant to, kad norėjosi kiek daugiau, šį kartą iki tikslo šiek tiek pritrūko.

„Norėjosi daugiau, važiavau dėl daugiau. Džiaugiuosi ketvirta vieta, viskas gerai, bet norėjosi daugiau, neslėpsiu. Kaip būna krepšinyje, kad tiesiog nekrenta, tai ir šį kartą nepaėjo korta. Lapkričio mėnesį turėjau traumą Lietuvoj, todėl nesportavau, po to dar visokių bėdelių, po to sveikatos problemos Dakare, tai turbūt viskas ir susidėjo“, – oro uoste kalbėjo L. Kancius.

Paklaustas, kas šiame Dakare buvo sudėtingiausia, L. Kancius pabrėžė, kad daugelis lenktynininkų atkreipė dėmesį, kad Dakaras šiemet buvo išskirtinis.

„Visi sako, kad šis Dakaras labai sudėtinga ir sunkus. Negalėčiau pasakyti, kad kažkuo sunkesnis. Eilinis Dakaras, manau. Ta pati Saudo Arabija, tie patys akmenys, bet nebuvo lengva“, – sakė L. Kancius.

Lenktynininkas neslėpė, kad lietuviška žiema jo nedžiugina, o pirmąjį šoką dėl klimato pokyčių patyrė dar Paryžiuje. Vis dėlto, klaipėdietis juokavo, kad likusi kelionė iki gimtosios Klaipėdos – tik malonumas, mat kelios valandos kelio po tūkstančių kilometrų Saudo Arabijoje – visiškai ne problema.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją