C. Sainzas jau pakilus sraigtasparniui ir traukiant ligoninės link, medikams nurodė, kad pilotas apsuktų sraigtasparnį ir skraidintų jį į vietą iš kurios paėmė. Prašydamas jį grąžinti į greičio ruožą lenktynininkas tikėjosi tęsti lenktynes.

Vis dėlto, tą dieną ekipažo vairuojamas „Audi“ automobilis buvo nutemptas į bivaką, kur atsidūrė ir pats C. Sainzas. Lenktynininkas neslėpė, kad juosmens skausmai ir toliau išliko, tačiau rinkosi juos ignoruoti ir toliau varžytis sunkiausiose pasaulio lenktynėse.


Sekmadienį pasibaigus Dakarui jau pirmadienį dauguma lenktynininkų pasiekė namų šalis, o į gimtinę grįžęs ispanas kaip mat nuvyko pas medikus, kad šie atidžiau ištirtų, kokią traumą patyrė lenktynininkas ir kokio gydymo tam reikėtų.

Deja, tačiau iškart po vizito lenktynininkas galėjo pasidalinti tik liūdnomis naujienomis. C. Sainzas teigė, kad medikai nustatė, jog avarijos metu jis ne šiaip patyrė sumušimų, tačiau jam lūžo krūtininės dalies T5 ir T6 stuburo slanksteliai.

„Deja, tyrimo rezultatai gerų žinių neatnešė, nes man lūžo slanksteliai T5 ir T6. Gerai tai, kad abu slanksteliai yra stabilūs, tačiau nuo šiandien mano prioritetas bus kuo greičiau pasveikti“, – „Twitter“ paskyroje rašė C. Sainzas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją