Po septintojo greičio ruožo T. Jančys neslėpė, kad nepaisant to, jog kai kurie greičio ruožai būna pakankamai smagūs, jau norėtųsi ir pailsėti.

„Koks etapas? Koks etapas? Pusė Dakaro jau praėjo, dienas skaičiuojant…Tai galvoju - visai ir neblogai. Labai jau laukiam rytdienos vakaro, tada galėsime truputi sustoti nuo bėgimo ir išsimiegoti. Šiandien ką mačiau linksmo, tai miegantį Irmantą, visą kelią pramiegojo“ – pavargęs, bet su šypsena kalbėjo T. Jančys.

Pakeliui į maratono stovyklavietę, mechanikai savo komandų laukė serviso zonoje. Lenktynininkai prieš uždarą ir tik dalyviams skirtą stovyklavietę, turėjo galimybę atiduoti techniką tvarkymui, tam buvo skirta vos dvi valandos, tikriausiai būtent dėl to rezultatų lentelėje matėsi ženklus, komandų kovojančių dėl rezultatų, saugumas.

„Mes saugojom ir tausojom techniką, kad kuo mažiau darbo būtų, žinome, kad laikas ribotas, manau ne mes vieni taip darėme“ – sakė T. Jančys, „Mediafon“ komandos vairuotojas.

Rytoj Dakaro dalyvių laukia 824 km, iš jų 346 km greičio ruožas. Trasa susidės iš smėlio, kopų ir kietos žemės. Po 8-osios dienos lenktynininkai galės atsikvėpti – jie grįš į Rijade esančią stovyklavietę, pasimėgauti poilsio diena. Mediafon ekipažas septintame greičio ruože stojo į 24 poziciją, o bendroje T4 klasės įskaitoje rikiuojasi 22 vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją