„Po šios dienos lenktynių jau jaučiu bendrą nuovargį. Jeigu trečiadienį sakiau, kad viskas dar normalu, tai šiandien finiše galiu sakyti, kad jau pradedu galvoti, kada visa tai baigsis. Pavargau...,“ – po finišo atvirai prisipažino Laisvydas Kancius.

Ketvirtadienį po starto klaipėdietis pasivijo keturračių lyderius ir taip kartu su jais važiavo iki pat finišo.

Ketvirtadienį greičio ruožas buvo kiek trumpesnis negu ankstesni, tačiau jis tikrai nebuvo lengvesnis, nes visą greičio ruožą sudarė vien tik smėlis ir kopos.

„Jeigu važiuoji ilgą laiką vienas labai sunku suprasti kokį tempą palaikai, nes nėra su kuo lygintis. Tada nesąmoningai važiuoji ne šimtu procentų galimybių. Šiandien man pasisekė važiuoti kartu su lyderiais, todėl visą kelią konkuravome tarpusavyje ir lėkėme pakankamai greitai,“ – pasakojo Laisvydas.

„Po penktojo greičio ruožo kylu į trečią poziciją bendroje įskaitoje. Visi žinome, kad neperšokus griovio, nesakome „op!“. Tačiau rezultatas tikrai jaudinantis ir džiuginantis“, – feisbuke prisipažino L. Kancius.

Penktadienį sportininkai paliks Hailo bivaką ir patrauks tolyn į Saudo Arabijos gilumą – Al Duwadimi link. Visų dalyvių laukia ilgas, net 467 km greičio ruožas.
Laisvydas Kancius (STORM studio nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją