S. Volkovas pasakojo, kad kiekvieną dieną jie aršiai lenktyniaudami kopose ir akmenynuose, įveikdami upių brąstas, vis nusiplešia užpakalinius sunkvežimio purvasargius.

„Jau net nebeliko medžiagos, iš kurios juos darome. Tai mechanikai nusprendė, kad padarys truputį trumpesnius, kad nereikėtų jų plėšyti“, – pasakojo S. Volkovas.

Mintis buvo lyg ir nebloga, tačiau taip nepasirodė FIA, Tarptautinės automobilių federacijos, teisėjams, kurie Dakaro ralį prižiūri šiemet dėl to, kad renginys tapo pirmuoju Pasaulio „Cross-Country“ ralio čempionato renginiu.

„Atėjo pagrindiniai FIA tikrintojai ir pamatė purvasargius. Vienas pasakė, kad tiek to, pasitaisysite rytoj viską, o kitas – jokiu būdu, važiuokite taisyti. Tai iš karto po starto ir važiavome tvarkyti“, – kalbėjo S. Volkovas.

Nepaisant visų iššūkių, ekipažui pasisekė išties puikiai. Finišavę 16-oje vietoje po šeštojo greičio ruožo, absoliučioje įskaitoje trijulė yra 12 vietoje absoliučioje įskaitoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)