„Toyota Gazoo Racing Baltics“ ekipažas pasidalino organizatorių vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip žiauriai automobilis verčiasi vienoje greitoje ketvirtojo greičio ruožo atkarpoje.

Savo feisbuko paskyroje B. Vanagas teigė negavęs informacijos apie kliūtį.

„Mūsų Dakaras baigtas... Prie ypač didelio greičio negavau informacijos apie kliūtį. Mes sveiki“, – rašoma piloto feisbuko paskyroje.

B. Vanago komanda skelbia, kad ekipažas šiuo metu laukia pagalbos kelyje ir platesnį komentarą pateiks vėliau. Iki šio etapo komanda bendroje įskaitoje užėmė 15-ą vietą.


Tai buvo dešimtasis B. Vanago ralis, ir antrasis, kuriame lenktynininkas finišo nepasieks.

Lenktynininkas ralio nebaigė prieš penkerius metus: 2017-aisiais B. Vanagą sustabdė sankabos gedimas.

Benediktas Vanagas

Prie starto linijos trečiadienį stojo tik 9 iš buvusių 10 lietuviškų Dakaro ralio ekipažų: nebėra ir Laisvydo Kanciaus, „Story Racing“ komandos atstovo, besivaržiusio keturračių įskaitoje.

Ketvirtasis Dakaro ruožas lietuvių ekipažams, kovojantiems dėl kuo aukštesnių vietų sunkiausiose pasaulio varžybose ir siekiantiems Dakaro ralio finišo medalio, bus pats ilgiausias per šių metų lenktynes: prieš akis net 464 km ilgio trasa ir daugiau nei 200 km pervažiavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)