„Pasirodė trečiojo greičio ruožo starto sąrašai ir mes bendroje rikiuotėje startuosime iš... 184 pozicijos“, – dalinosi komanda savo feisbuko paskyroje.

Jų startas numatytas šiek tiek po vidurdienio Lietuvos laiku, o priešais Lietuvos ekipažą startuos ir 82 bagiai, ir 30 sunkvežimių.

„Priešais turėsime daug bent jau teoriškai lėtesnio transporto, tad trečias greičio ruožas žada būti nuotaikingas nuo pirmų akimirkų“, – šmaikštavo komanda.

Tokia apmaudi padėtis susiklostė po to, kai kopose stabtelėjęs ekipažas savo automobiliui, pramintam „Voru“, iškėlę pamiršo nuleisti hidraulinę koją. Pastaroji lūžo, o tai lėmė, kad kone porai valandų ekipažas privalėjo stoti remontui.

Incidentas, įvykęs antrajame greičio ruože, kainavo nemažai laiko, lėmė vėlyvą finišą, o drauge – ir kritimą žemyn starto rikiuotėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)