Dakaro direktorius Davidas Castera pranešė, kad Prancūzijos lenktynininkui dėl sunkios kojos traumos, patirtos per sprogimą, atlikta operacija, o incidentas įvyko gruodžio 29-ąją, Dakaro raliui dar nė neprasidėjus.

Ph. Boutronas priklauso „Sodicards“ komandai. Nelaimės metu iš viso automobilyje buvo šeši žmonės.

Skelbiama, kad po komandos techninio aptarnavimo automobiliu buvo paslėptas sprogmuo, važiuojant iš viešbučio jis sprogo. Automobilio dugne pramušta didelė skylė.

Pranešama, kad sportininkui nedelsiant atlikta operacija. Šeštadienį lenktynininkas jau jautėsi geriau, artimiausiu metu jis turėtų grįžti į Prancūziją.

Štai ką sakė Davidas Castera, Dakaro ralio organizatorius: „Išvažiuojant iš viešbučio sprogo po „Sodicars“ techninio aptarnavimo automobiliu paslėptas sprogmuo. Po sprogimo automobilis užsidegė. Philippe‘as Boutronas patyrė labai sunkią kojos traumą. Buvo atlikta operacija, artimiausiu metu jis turėtų grįžti į Prancūziją. Linkime jam sveikatos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)