Apie tai Dakaro ralio organizatoriai pranešė išleidę oficialų biuletenį ir pabrėžę, kad dėl stiprių liūčių ir potvynio numatytame bivake, jie turi perkelti trečiosios ralio dienos bivaką į Al Kaisumo bivaką.

Plačiau apie pokyčius jie žada pranešti dar vėliau, tačiau naujienomis pasidalino ir Arūnas Gelažninkas, vienintelis Lietuvos motociklininkas, besivaržantis vienišių įskaitoje.

Jis pasakojo, kad dėl potvynio minėtame bivake negali nusileisti sraigtasparniai, kad organizatoriams sudėtinga užtikrinti saugumą. Tai reiškia, kad dalyviams maratono dienos, kai dvi dienas iš eilės varžomasi be mechanikų pagalbos, nukeliamos.

„Panašu, kad motociklą reikia ruošti ne dviems, o tik vienai dienai. Galima nekeisti ratų ir, ko gero, po rytojaus greičio ruožą važiuosime tiesiog į trečios dienos bivaką. Dakaras keičiasi ir su gamta nepakovosi“, – kalbėjo „Orion Dakar team“ komandos sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)