Belaukiant 2022-ųjų Dakaro ralio, „Delfi“ visus automobilių sporto gerbėjus artimiau supažindina su ateinančių metų lenktynėse besivaržysiančiais sportininkais.

Rokas Baciuška – „South racing“ komandos atstovas. Dakaro ralyje jam šturmanaus Oriol Mena. Judviejų ekipažas varžysis bagių įskaitoje, tad žiūrovai, seksiantys komandą iš Lietuvos, turėtų gerai įsiminti 414 starto numerį – būtent toks teko šiam ekipažui.

O sportininkui uždavėme 10 klausimų, kurie leis geriau pažinti, kas gi sėdės prie bagio vairo.

R. Baciuška „Delfi“ papasakojo, kad nuo vaikystės norėjo būti profesionaliu lenktynininku. Ir šiandien po truputį tiki, kad šiai svajonei išsipildyti išties pavyks.

Pasakodamas apie paauglystėje iškrėstus pokštus, tauragiškis prisiminė, kaip kone užtvindė mokyklos rūsį, bei prisipažino, kad itin mėgsta picą „Margaritą“. Tiesa, pats gaminti šio patiekalo nemoka, bet, kadangi dažnai būna Italijoje, problemų su mėgiamu patiekalu visiškai nekyla.

Įdomu tai, kad prisipažindamas, ko niekaip neišmoksta, R. Baciuška atviravo, jog nesiseka rašyti tekstų. Jeigu reikėtų parašyti ilgesnį rašinį, jam išties prireiktų pagalbos.

Sportininkas išdavė ir keistenybę, kurią apie jį žino tik artimiausi žmonės. Pasirodo, jis nuolat judina, drebina vieną koją, ypač, kai dėl kažko jaudinasi.

Galop, po sunkios dienos sportininkas save palepina nuėjęs į pirtį, SPA erdvę, paplaukioti baseine.

O koks talismanas keliauja kartu su R. Baciuška visur, kur jis bebūtų, be ko neprasideda sportininko diena, žiūrėkite nufilmuotame reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)