Dakaro ralį organizuojanti Prancūziojs A.S.O organizacija pasidalino, kaip atrodys kitų metų pirmosios dvi savaitės Saudo Arabijos smėlynuose.

Trečiąkart šioje šalyje vysiantis ralis prasidės techninėmis ir administracinėmis procedūromis Džidoje, tačiau ralio kvalifikacijos greičio ruožas numatytas pakeliui į Hailą, kur laukia ir starto podiumas, ir pirmasis greičio ruožas.

Prologu pavadintas 19 km ralio greičio ruožas, pasak Davido Casteros, ralio vadovo, parodys viską, kas laukia per ateinančias dvi savaites: visų spalvų ir formų smėlį.

Iš visų ralio dalyviams reikės įveikti 8000 km, iš kurių 4300 km lauks greičio ruožuose.

Iš viso šiemet startuos 430 dalyvių, taip pat dar 148 automobiliai varžysis klasikiniams automobiliams skirtoje įskaitoje. Čia, beje, startuos ir pirmasis ekipažas iš Lietuvos: Valdas Valiukevičius ir Paulius Kavaliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)