Tokią žinią paskelbė buvusi V. Žalos ekipažo partnerė, petys į petį žygiavusi nuo pat 2016 metų.

„Šiandien tariame: „Sudie, Agrorodeo Dakar!“. Septynerius metus trukęs „Agrorodeo“ ir lenktynininko Vaidoto Žalos bendradarbiavimas baigėsi“ – pranešė įmonė savo paskyroje „Facebook“ socialiniame tinkle.

Kaip pabrėžė įmonė, iki šiol ji buvo pagrindinė V. Žalos komandos rėmėja, todėl jos vardu buvo pavadinta ir visa komanda.

„Agrorodeo“ akcentavo, kad šiemet dar sutarė su V. Žala dėl bendradarbiavimo, todėl į 2022-ųjų Dakaro ralį dar keliaus kartu. Visgi parama simbolinė, todėl po Lietuvos miestus „Agrorodeo Dakar“ ekipažas daugiau nebekeliaus, o ant V. Žalos bolido bus kitos įmonės logotipas.

„Esame dėkingi Vaidotui ir jo komandai už septynis pilnus įspūdžių ir patyrimų metus, patirtus nuotykius bei emocijas, ir linkime, kad ateityje visi lenktynių bolidai būtų greiti ir sveiki, o visi finišai pergalingai pasiekti“, – linkėjo bendrovė.

Naujus partnerius, pasikeitusi komandos vardą ir kitas naujienas V. Žalos ekipažas pristatys ketvirtadienio rytą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)