„Iš vienos pusės nekokia diena, iš kitos – kaip ir viskas gerai. Pradžioje greičio ruožo važiavau su savo grupe, su kuria startavau, bet vėliau įstrigau ant kopų viršaus, todėl atsilikau.

Vėliau visa diena tokia bim bam buvo – nestabili. Pirmam punkte pralošinėjau lyderiui penkias minutes, bet finale atsilikau trylika minučių. Nemažai iš tikrųjų“, – sakė Arūnas Gelažninkas.

Bendroje įskaitoje vienišių klasėje po trijų dienų „Zigmas Dakar team“ lenktynininkas vis dar – antras.

„Važiuodamas užsipilti kuro praradau apie 10 minučių, nes pamačiau, kad praleidau kelio tašką ir turėjau kopomis prieš eismą grįžti penkis kilometrus. Buvo truputį nejauku, stengiausi laikytis šone, nes per kopas nieko nesimato – nežinai kada kas gali iššokti iš už jų.

Grįžau pasiimti waypoint‘o, nes nenorėjau gauti baudos, ji būtų buvus dvidešimt, o gal ir visos keturiasdešimt minučių. Dėl to rezultatu nesu labai patenkintas. Kita vertus, nė karto nekritau, motociklas atrodo sveikas, tad laukia ketvirta diena“, – vertino savo pasirodymą lenktynininkas.

Kelio taško neužfiksavo lenktynininko GPS.

„Nesupratau kodėl praleidau tą kelio tašką. Važiavau grupelėje, visiems kitiems GPS jį užfiksavo, o man ne. Tai pastebėjau jau po kurio laiko, todėl grįžau nemažą atkarpą atgal“, – sakė Arūnas.

„Original by motul“ klasėje pirmauja italas Maurizio Gerini. Nuo lyderio bendroje vienišių įskaitoje Arūnas Gelažninkas atsilieka 12 min 45 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)