Benediktas Vanagas, „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“ komandos lyderis, paskelbė, kad komanda susiderėjo su privačia kompanija dėl užsakomojo skrydžio tiesiogiai iš Vilniaus į Džidą, Saudo Arabiją.

„Lėktuvą mes galime gauti, žinome kainas, pasiskaičiavome ir visi drauge skristume“, – kalbėjo B. Vanagas, surengęs tiesioginę transliaciją savo feisbuko paskyroje.

Sportininkas juokavo, kad žydų patarlė byloja, jog jeigu problemas galima išspręsti pinigais, vadinasi, tai išlaidos, ne problemos.

„Panašu, kad mūsų atveju problemų nėra, yra tik išlaidos, kurios potencialiai bus didesnės“, – kalbėjo B. Vanagas.

Pasak jo, vienu lėktuvu, tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus į Džidą, būtų skrendama viena diena vėliau, gruodžio 27-ąją. Taip pat, akcentavo sportininkas, juo skristų iš esmės visos Lietuvos komandos, pasirengusios startuoti Dakaro ralyje.

„Tačiau mes dar laukiame finalinio „taip“ iš organizatorių, kad viskas tikrai vyks, kaip planuota, jokių pokyčių nebus. Be to, mums reikia patikinimo, kad galėsime nusileisti Džidoje, kad būsime įleisti“, – akcentavo lenktynininkas.

Pasak jo, nors išlaidos auga, visgi, situacija nėra tokia prasta, mat tiesioginis skrydis lietuviams užtikrins ir tai, kad tarpine stotele turėjusiame virsti Stambule niekas neužsikrės koronavirusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)