Tai šiek tiek žemesnė pozicija nei metais anksčiau, kai į Lietuvą A. Gelažninkas sugrįžo turėdamas Dakaro finišo medalį ir 24-ąją vietą absoliučioje įskaitoje.

Grįžęs į Vilnių sportininkas neslėpė, kad tikslai prasidedant raliui buvo kitokie, tačiau teko susitaikyti su tuo, kad ralis buvo kitoks nei praėjusiais metais: buvo ir techninių problemų, teko ir kristi. Net ir dabar, prisipažino motociklininkas, jaučia skausmą, tad grįžus į namus teks imtis tyrimų ir pasitikrinti sveikatą nuodugniai.

Kalbėdamas apie prabėgusias varžybas, A. Gelažninkas minėjo, kad jam įstrigo didelis vidutinis greitis.

Kiek anksčiau, sekmadienį per pietus, gerbėjai pasitiko ir automobilių įskaitoje dalyvavusius Gintą Petrą ir Tomą Jančį. Ekipažas užėmė 41-ąją vietą absoliučioje įskaitoje, o užvažiavę ant finišo podiumo ant kaklo užsikabino tradicinius medalius. G. Petrui tai buvo jau ketvirtasis jo Dakaro ralio medalis, o T. Jančiui – pirmasis.

Kiek anksčiau, šeštadienį, pasitikti ir pirmieji iš Dakaro ralio sugrįžę sportininkai: Benediktas Vanagas, pelnęs 15-ąją vietą absoliučioje įskaitoje, Antanas Juknevičius, užėmęs 20-ąją vietą, ir Vaidotas Žala, pelnęs 26-ąją vietą absoliučioje įskaiotje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)