Inbank team Pitlane“ komandos lenktynininkas pasakojo, kad vienoje greičio ruožo vietoje teko nuo kopos nusileisti taip, kad automobilis vargiai išsilaikė ant ratų.

„Turėjome patį didžiausią „op“. „Hilux“ kaip kamuolys šokinėjo gal tris kartus, vis bandydamas nusileisti kaip nors, bet tik ne ant ratų“, – kalbėjo B. Vanagas.

Žinoma, toks šuolis be pasekmių nepraėjo. Ekipažui teko paaukoti du ratus, o ir išgąsčio, pripažino lenktynininkas, buvo į valias.

Pilotas pridūrė, kad kai toks šuolis nutinka važiuojant 150 km/val. greičiu, labai įsitempia visi kūno raumenys. Laimei, automobilį pavyko suvaldyti, o toks incidentas šiandien buvo vienintelis.

Nepaisant to, ekipažas finišavo sėkmingai ir užėmė 13-ąją vietą, nuo pirmosios vietos nugalėtojo Stephane'o Peterhanselio atsilikęs vos daugiau nei 35-iomis minutėmis.

Tiesa, absoliučioje įskaitoje „Inbank team Pitlane“ išlieka 16-je vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)