„Inbank team Pitlane“ ekipažas pavyzdingai laikėsi plano – buvo pakankamai greiti, bet nerizikavo. Stabilus tempas leido jiems greičio ruože varžytis tarp 15 greičiausių automobilių įskaitos dalyvių.

Po finišo B. Vanagas pasakojo, kad pirmoji dalis, kurią sudarė 155 kilometrai buvo itin techniška.

„Buvau pasiilgęs vairavimo, todėl buvo labai smagu. Trasoje daug akmenų, tačiau prie to mes turbūt nepriprasime“, – komentavo jis.

Anot lenktynininko, antroji dalis buvo labai tiesi ir beprotiškai greita.

„Vietomis irgi pasitaikė uolų ir akmenų, todėl reikėjo saugoti ratus. Vieną pramušėme, bet bendrai įvertinus, manau, kad viskas klostėsi neblogai“, – kalbėjo B. Vanagas.

Dakaras tęsėsi be jaunųjų debiutantų „Heston MRO team Pitlane“ antrojo ekipažo. „Toyota Hilux“ komanda galėjo suremontuoti, tačiau organizatoriai pasakė atvirai – Edvinas Juškauskas su Aisvydu Paliukėnu jau išnaudojo visas gyvybes ir pasiūlė jiems į lenktynes grįžti kitais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)