Lyg to būtų negana, aštuntajame greičio ruože „Heston MRO team Pitlame“ komanda leisdamasi nuo kopos virto – automobilis „atsigulė“ ant šono. Arnas Paliukėnas juokdamasis teigė, jog nenori tikėti, kad su jo grįžimu nuo komandos nusisuko sėkmė bei džiaugėsi, kad pasinaudoję Dakaro suteikta teise, lenktynininkai galėjo grįžti į trasą.

Arnas Paliukėnas pasakojo, jog atvejai, kai teisėjai Antano Juknevičiaus ir Edvino Juškausko komandoms skyrė po 6 valandas baudos už neva neutralizacijos zonoje suteiktą pagalbą, neparodo jog organizatoriai tapo griežtesni, mat kitose lenktynėse už tokį elgesį grėstų diskvalifikacija.

Teisėjas pasakojo, jog šiais metais nuvykti į Dakarą buvo įdomu ir dėl šalies, mat tai, kokia ji buvo 2018-ųjų pabaigoje ir dabar, negalima nė palyginti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)