„Mus tikrai galima vadinti pilotais, galime skaičiuoti valandas, praleistas ore“, – kraipė galvą A. Juknevičius, pasakodamas, kaip atrodė greičio ruožas.

Su tuo sutiko ir D. Vaičiulis, pastebėjęs, kad ilguose greičio ruožuose važiuojama labai greitai, todėl ant kiekvienos kopos bangelės automobilio ratai kyla aukštyn.

Ekipažas finišą pasiekė 20-oje vietoje, o tai lėmė, kad absoliučioje įskaitoje duetas taip pat pakilo aukštyn ir šiuo metu yra 21-oje vietoje. Tai pirmas kartas šių metų Dakaro ralyje, kai „Kredos“ ekipažas finiše atsiduria stipriausiųjų TOP20.

Ekipažas nusprendė sudėlioti taškus ant „i“ ir pademonstruoti, kur automobilyje buvo pritvirtinta detalė, kurios septintąją Dakaro ralio dieną nesurado Benedikto Vanago ir Filipe Palmeiro ekipažas.

Anot A. Juknevičiaus, atsarginis šarnyras visuomet tvirtinamas ten pat, mat tai, esą, yra standartinė šios detalės tvirtinimo vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)