„Gerai važiavome, į dešinę, į kairę, paskui buvo pirmo lygio kopos, paskui trečio. Tai po trečio lygio, pirmo lygio kopos nebėra kopos, tik kaip sėmėčkės“, – juokėsi Gintas Petrus, „Petrus racing team“ pilotas.

DELFI primena, kad Dakaro ralio organizatoriai kopas skirsto į skirtingus lygius. Kuo mažesnis lygis, tuo kopos žemesnės ir paprastesnės, ir atvirkščiai – kuo lygis didesnis, tuo kopos sudėtingesnės.

„Tas trečio lygio kopas ne iš pirmo karto pasiėmėm, teko geriau įsibėgėti“, – subtilybes „iGo2Dakar“ komandai aiškino T. Jančys.

Komanda juokavo, kad lenktynės tikrai geros ir jas pamėginti rekomenduoja visiems, o T. Jančys su nuostaba pastebėjo, kad beliko įveikti pusę Dakaro.

„Dabar reikia tik sugalvoti, ką per poilsio dieną veiksime“, – sakė ekipažas, kuriam liko apie 170 kilometrų iki bivako greta Rijado miesto, Saudo Arabijos sostinės.

„Petrus racing team“ komanda finišą pasiekė būdami 46-oje vietoje, į tokią pačią poziciją pakilo ir absoliučioje automobilių klasės įskaitoje. Šeštadienis visiems Dakaro ralio dalyviams – oficiali poilsio diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)