Gera žinia, anot jo, ta, kad važiuoti sekėsi neblogai ir pavyko išlaikyti stabilų tempą. Tiesa, važiuota buvo su niuansais.

Pasirodo, lenktynininkas niekaip nesugebėjo rasti vieno kelio punkto.

„30 papildomų kilometrų prasukau ir vis tiek punktas praleistas. Tai nežinau, kaip čia bus. Bet ratus suko ir gamyklinės komandos, tai matysime, galbūt ims ir anuliuos tą punktą. Neįsivaizduoju, kaip baigsis“, – kalbėjo A. Gelažninkas.

Bloga žinia ta, kad lenktynininkas į bivaką grįžo patyręs traumą.

„Pačioje pradžioje, nuvažiavus kokių 30 kilometrų, gavau iš akmens į kelį. Skauda taip, kad negaliu lankstyti, su apsaugomis vos galiu tą padaryti“, – pasakojo lenktynininkas.

Tuo bėdos nesibaigė. Važiuodamas toliau motociklininkas krito. Laimei, nelūžo nei motociklas, nei jo kaulai, tačiau teko kapanotis iš po motociklo, kas tikrai ilgai užtruko.

Kol kas nėra aišku, kas nutiko lenktynininko kojai. Jis pats spėja, kad bus stiprus sumušimas, tačiau reikia tikėtis, kad kitą dieną tas startui nesukliudys.

A. Gelažninkas preliminariais duomenimis trečią Dakaro ralio dieną finišą pasiekė būdamas 27-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)