Oro uoste B. Bardauskas pasakojo, kad jaučiasi gerai, tačiau rankų gijimo laikas bus ilgas. Kairėje rankoje lūžę šeši kaulai, dešinėje – keturi.

„Pieš operaciją, gydytojas išsididino nuotraukas, tai su juo, konsultuojantis taip pat su Prancūzijos ir Lietuvos gydytojais, tarėmės kokią technologiją rinktis. Ar ten laidai, ar reikia gręžti, ar virbalais... Tai mano gydytojas pasakė, kad čia yra kaip „Lego“. Reikia tiesiog surinkti. Po operacijos kokią parą laiko dešinės rankos visai nejudinau. Kairę judinau, nors pirštai dar nejudėjo. Kai praėjo vaistų poveikis, judinau ir pirštus. Metai laiko praeis, sugis ir viskas bus gerai“, – kalbėjo B. Bardauskas.

Kelionė nebuvo iš lengvųjų, mat, sakė motociklininkas, labai skaudėjo lūžusias rankas. Tačiau nepaisant to, Lietuvoje gultis į ligoninę vyrui nereikės.

„Turiu du vaikus. Važiuoti motociklu, ypač „Original by Motul“ klasėje, kurią buvau pasirinkęs, labai nesaugu, labai“, – sakė vyras.

Nepaisant to, jis neneigia minties, kad grįžti į Dakarą norėtų. Tiesa, paklaustas, ar bandytų ralį įveikti automobiliu, neatsako. Pasak jo – nenori įsivelti.
„Galiu prisišnekėti, nes reikia dabar sugydyti rankas“, – sakė vyras.

Tai jau antras kartas, kai Dakaro ralyje B. Bardauskas susilaužo rankas. Pirmą kartą tai įvyko 2009 m. Reabilitacija, sako jis, truko dvejus metus. Ir dabar motociklininkas negali pasakyti, kada vėl sės ant motociklo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)