„Beveik visą etapą važiavome kartu su Vaidotu Žala – lyg dviratininkai pasikeisdami pirmavom tai mes, tai jie. Taip buvo labai gerai palaikyti tempą – pirmasis važiuodamas veda, bet ankščiau ar vėliau pavargsta ir padaro klaidą – ne tuo kampu paima kopą ir praleidžia važiuojančius iš galo. Taip visąlaik ir lenktyniavom draugiškai“, – įspūdžiais iš lietuviškos dvikovos dalinos 10-ame savo Dakare važiuojantis Antanas Juknevičius.

Tiesa, ne viskas buvo taip linksma. Greičio ruožo pradžioje ekipažas pramušė ratą. Mąstė, kad dar šiek tiek pavažiuos ir pasikeis jį patogesnėje vietoje, otačiau ratas plyšo ir drauge išlaužė galinį sparną.

Rekordinę dieną šių metų Dakare išgyvenęs A. Juknevičius ir Darius Vaičiulis, „Craft bearings“ šturmanas, absoliučioje ralio įskaitoje palypėjo laipteliu aukštyn – į 40-ąją vietą.

Dakaro ralio finišas numatytas sausio 17 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)