„Diena buvo fiziškai sunki, reikėjo su savim daug kovoti“, – DELFI sakė A. Gelažninkas. – Vakar apsinuodijau, tad visą naktį nemiegojau – vėmiau, galvojau, kad Dakaras baigėsi. Ryte galbūt vaistai suveikė, bet viskas pagerėjo.“

Sportininkas teigia, jog rezultatu yra visai patenkintas: „daug laiko nepraradau, viskas neblogai. Dar kažką ir aplenkiau iš startavusių anksčiau“.

Kalbėdamas apie iššūkius, A. Gelažninkas sakė, jog kelyje pasitaikė nemažai kopų, o įveikiant pastarąsias teko sudeginti nemažai benzino – liko vos pora litrų. Galiausiai, jis nuoširdžiai prisipažino, kad džiaugiasi, jog diena baigėsi – 360 km ilgio ruožas jam vienas ilgiausių Dakare, o ypač taip besijaučiant.

„Pilvą skaudėjo visą kelią – negalėjau sėdėti, nes purtė ir dar labiau skaudėjo, tad teko stovėti net ten, kur nereikėjo – taip teko daug daugiau krūvio rankoms. Planas buvo pasiekti finišą, todėl viskas gerai, rytoj bus lengviau“, – paklaustas apie fizinius iššūkius atsakė jis.

Pasak jo, motociklas nesispyriojo, tad dabar svarbiausia – pasiilsėti prieš laukiančius kitus iššūkius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)