„Naktis buvo palyginti rami. Viską suspėjau susidėti, susitvarkyti. Susižymėjau kelio knygą. Miego, aišku, trūksta. Dvi valandos yra nedaug. Bet artėjame link poilsio dienos (ji bus po penktojo etapo), tai išsimiegosiu, atsigriebsiu savo“, – prieš ketvirtojo etapo startą kalbėjo B. Bardauskas.

Jis sako, kad poilsiu laikys ir tas valandas, kai teks pačiam remontuotis motociklą. „Original by Motul“ klasėje sportininkams draudžiama techninė pagalba iš šalies, kai kiti motociklininkai gali sau ramiai ilsėtis, kol technikai tvarko jų motociklus.

Motociklininkai miega tik vienvietėse palapinėse, kurias jiems išduoda organizatoriai, turi po vieną atsarginių ratų komplektą ir 25 kg daiktadėžę.

Vilnietis patikino, kad greičio ruožas bus toks pats sudėtingas kaip ir trečiame etape. Šį kartą motociklininkams teks įveikti 405 km greičio ruožą. Plieninių žirgų tramdytojai bivaką pasieks labai vėlai.

Bendroje motociklininkų įskaitoje B. Bardauskas užima 104 vietą, tačiau sportininkas teigia, jog koncentruojasi į Dakaro ralio finišą, o kitu jo tikslu yra pakilti kuo aukščiau itin konkurencingoje „Original by Motul“ klasėje. Šioje jis po trijų Dakaro ralio etapų yra 23. Tai pirmasis lietuvis, metęs iššūkį šioje kategorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)