„Atvažiavome į įspūdingą vietą. Čia tarsi Marsas. Iki šiol buvau ramus, bet pamačius ir tą suskilinėjusią žemę, ir tarpeklius, į kokius esu įkritęs, širdis pradeda plakti greičiau“, – prisipažino savo 7-ajame Dakaro ralyje dalyvaujantis pilotas.

Anot jo, bandymų dieną komandai turėtų įveikti 30-60 kilometrų. Tiek esą užteks tam, kad būtų aišku, ar pavyksta „susidraugauti“ su bolidu. Beje, B. Vanagas atskleidė ir tai, kad šturmanas Sebastianas Rozwadowskis dar nė nėra važiavęs nauju „Juoduoju vanagu“.

„Taip, jis matavosi sėdynę, kitką, bet tik tiek. Aišku, tai ne pirma „Toyota“ ir, reikia tikėtis, ne paskutinė“, – šypsojosi B. Vanagas.

Tiesa, pats S. Rozwadowskis pripažino, kad kiek neramu, jog prieš pat renginį automobiliu važiuos pirmą kartą. Antra vertus, sakė šturmanas, diena bus puiki – būtent tokia, kokios reikia komandai.

Po bandymų B. Vanagas drauge su „Overdrive“ ir „Gazoo Racing“ inžinieriais apeis automobilį, patikrins jo techninius duomenis, taip pat – reikiamus agregatus.

„Norime, kad pirmadienį, pirmajame greičio ruože, mums viskas būtų gerai“, – kalbėjo B. Vanagas.

Dakaras prasideda sausio 6 d., kai visi dalyviai privalės pasirodyti ant starto pakylos. Pirmasis greičio ruožas laukia jau sausio 7 d., o ralio finišas – sausio 17 d.