„Kelionė šiek tiek išvargino, tačiau neprarandame optimizmo, nes laukia ypatingas nuotykis“, – sako „Team Ąžuolas“ komandos atstovė Marija Dubickienė.

Pasak jos, išsyk po skrydžio ekipa susidūrė su įprastais nesklandumais Pietų Amerikoje. Komandai nepavyko išsinuomoti automobilio.

„Nors pavedimas buvo atliktas anksčiau, automobilių nuomos darbuotojai jo nesugebėjo aptikti. Taip ir laukiame, kol ši problema išsispręs, o tada važiuosime apžiūrėti motociklo“, – sakė M. Dubickienė.

Užtrukęs dvi valandas automobilių nuomos punkte, Balys Bardauskas pajuokavo, kad pietiečiams gražiausias dalykas gyvenime yra doleris, esą jei Pietų Amerikoje susiduriama su problemomis, šios žalios spalvos kupiūros viską išspręs.

Limoje šiuo metu vyrauja apie 20 laipsnių šiluma.

Šiame Dakaro ralyje B. Bardauskas nesitiki lygiuotis į lyderius, nes tai apskritai pirmasis Lietuvos sportininkų bandymas „Originals by Motul“ klasėje. B. Bardauskas tikisi sėkmingai pasiekti finišą ir užkabinti medalį ant kaklo savo sūnui Ąžuolui, kuris gimė praėjusių metų lapkritį.

Šių metų Dakaro ralis truks trumpiau. Jį sudarys iš viso dešimt etapų. Finišas numatomas sausio 17 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)