Ateinančių metų Dakaro ralyje dalyvaus su Lietuvos motociklininkai: Arūnas Gelažninkas ir Balys Bardauskas. A. Gelažninkui artėjantis Dakaras bus debiutinis, o B. Bardauskas, 2018-ųjų Dakare įrodęs, kad šį gali įveikti, ir parvežęs sūnui Perkūnui medalį, šiemet nusprendė startuoti sudėtingiausia vadinamoje klasėje, kur motociklininkai negali naudotis jokia pagalba, bet savo techniką privalo remontuoti patys.

Kaip praneša ateinančių metų Dakaro ralio užkulisius nušviesiančio projekto #iGo2Dakar“ nariai, A. Gelažninkui skirtas 118 numeris, B. Bardauskui – 82 numeris.

Balio Bardausko ir Arūno Gelažninko numeriai 2019-ųjų Dakaro ralyje

Beje, šio projekto organizatoriai informuoja ir apie naują spalvų sistemą, įsigaliosiančią ateinančių metų ralyje.

Numatoma, kad geltoną fono spalvą savo numeryje gaus vadinamasis ralio elitas, pavyzdžiui, 1 numerį dėl pergalės praėjusiame Dakare gavęs Mathiasas Walkneris. Balta spalva, kokią gaus A. Gelažninkas, bus pažymėti visi įprasti motociklų ir keturračių įskaitos dalyviai. O raudona spalva bus pažymėti „vienišių“ klasės dalyviai – tokią fono spalvą turės ir B. Bardauskui skirtas numeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)