„Dar viena sudėtinga diena baigta. Pagaliau gavom daug smėlio, buvo labai įdomi diena, smėlis buvo įvairus - minkštas, klampus, šlapias, kietas, su akmenimis, su uolomis, su krūmynais, žodžiu - visa paletė. Teko keisti ratą. Du kartus buvom užklimpę, bet išsivadavom labai greitai. Pagrindinis niuansas, kuris mums atėmė apie 25 minutes laiko tai, kad vieno sustojimo metu buvo smėlio audra, o man, pradarius duris, išplėšė duris iš mano rankų ir nubloškė nuo automobilio. Būtų juokinga, bet kol sudėjome išplėštas dureles atgal, užtrukome labai daug. Pasirodo, būna ir taip. Dabar važiuojam į bivaką. Liko dar 3 dienos", – sakė „Toyota Hilux Overdrive“ Dakaro ralyje vairuojantis Benediktas Vanagas.

„General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ komanda 10-tą greičio ruožą įveikė per 05:41:08 val. ir dienos įskaitoje finišavo 21 vietoje. B. Vanago ekipažas absoliučioje įkaitoje pakilo į 23 vietą. Nuo 10-osios Dakaro dienos lyderio – prancūzo Stephane'o Peterhanselio, B. Vanagas atsiliko apie 1 val. 42 min. 36 sec.

Sausio 2 d. prasidėjusiame Dakaro ralyje sportininkams liko įveikti dar 3 greičio ruožus, sausio 16 d. lenktynės finišuos Argentinos sostinėje Buenos Aires.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)