Savo transporto priemonės 37-erių sportininkas nesuvaldė, kuomet posūkyje užvažiavo ant kelio krašto. „Yamaha“ keturratis keliskart vertėsi ir vos neužkrito ant iš balno išmesto vietos publikos numylėtinio.

Pastarasis iš karto vėl metėsi į kovą ir, sulaukęs aplink buvusių žiūrovų pagalbos, nuvažiavo toliau. Vis dėlto laiko A. Patronelli sugaišo ir finišavo tik dvyliktas.

Bendroje įskaitoje 2011 ir 2012 metų čempionas bei 2010-ųjų vicečempionas tebėra ketvirtas, nuo lyderio iš kaimyninės Čilės Ignacio Casale atsilikdamas 11 min. 28 sek.

Primename, kad praėjusį šeštadienį prasidėjusiame 37-ajame Dakaro ralyje startavo 136 motociklininkai, 111 automobilių ekipažų, 45 keturračių vairuotojai ir 55 sunkvežimių komandos. Argentinos ir Bolivijos teritorijoje ralio karavanas turės sukarti per 9 tūkst. km, kol sausio 16 d. pasieks finišą Rosarijuje (Argentina).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)