Startavęs iš 55-os vietos, A. Juknevičiaus ir šturmano Mindaugo Slapšio ekipažas po truputį skverbėsi rikiuote aukštyn, kol galiausiai užbaigė greičio ruožą 43-ias.

Lenkdamas lėtesnį varžovą, lietuvis užkliudė tvorą. Viela vairuotojo pusėje perpjovė automobilio sparną, išmušė šoninį stiklą, sulaužė priekines groteles.

Bet lenktynininkui, įpratusiam Dakaro ralyje važiuoti kur kas mažiau patikimais automobiliais nei „Toyota Hilux Overdrive“, tai pasirodė dėmesio neverta smulkmena.

„Tai buvo pirma mano diena per mano karjerą, kai neturėjau jokių techninių problemų. Viskas gerai, tik padraskėme priekį“, – sakė A. Juknevičius.

Tuo metu B. Vanagui pasisekė mažiau: dėl avarijos praradęs kone pusvalandį ir netekęs priekinio stiklo, jis finišą pasiekė 58-as.

Lenkdamas oponentus vargo turėjo ir ralio naujokas iš Lietuvos Vaidotas Žala, bet incidentų jis išvengė ir užėmė 42-ą vietą, 2 sekundėmis aplenkęs A. Juknevičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)