„Pirmus 100 km viskas vyko ganėtinai sklandžiai. Lenkėme 6 automobilius, buvo pavojinga, bet tvarkėmės. Vienu metu, važiuojant apie 150 km greičiu, dulkėse prieš pat automobilį išbėgo karvė...
Reakcija ir nenoras sužaloti gyvūną bei save privertė stipriai apgadinti automobilį...“ – iškart po finišo socialiniame tinkle pranešė pats pilotas, kuriam etapą teko užbaigti be priekinio stiklo.

Pasak jo, nemalonių nuotykių greičio ruože būta ir daugiau, bet B. Vanagas pabrėžė ketinantis atsigriebti kituose etapuose.

Pirmadienio greičio ruože po avarijos jis iš 27 vietos nusirito į 88-ą, bet vėliau palaipsniui grįžo rikiuote aukštyn. Finiše lietuvis buvo 58-as.

B. Vanagą aplenkė ir abu jo tautiečiai: Vaidotas Žala užėmė 42 vietą, Antanas Juknevičius finišavo pastarajam įkandin.

Debiutiniame etape karjeroje triumfavusiam prancūzui Sebastianui Loebui V. Žala pralaimėjo 42 min. 58 sek., A. Juknevičius – 43 min., B. Vanagas – 1 val. 9 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)