Šiuo metu A. Juknevičiaus ir Vytauto Obolevičiaus ekipažas tikrina, ar kartu su kitais daiktais nedingo lenktynininkų aprangos elementai, ar nebuvo pažeisti homologuoti kombinezonai bei kitos įrangos detalės.

Varžybų administracinė ir techninė komisija A. Juknevičiaus ekipažui paskirta jau šį vakarą. Dakaro lenktynių ekspertai itin griežtai tikrina automobilius, saugos priemones bei varžybų dalyvių aprangą. Dėl smulkiausio įdrėskimo saugos diržuose, įdaužos šalmuose ar pasirodžius, kad trūksta pošalmio, ekipažui gali būti neleidžiama startuoti varžybose, todėl visa komanda pluša ruošdamasi techninės komisijos apžiūrai.

A. Juknevičiaus automobilio vagystės vietą apžiūrėję pareigūnai įvykdytu nusikaltimu visai nesistebėjo. Jie sakė, kad Rosarijaus miestas yra pirmaujantis pagal nusikalstamumą Argentinoje, čia kas 32 minutes yra nužudomas žmogus. Dėl šio įvykio A. Juknevičiaus ir V. Obolevičiaus komanda sugaišo daug brangaus laiko.

Kolegoms iš „Overdrive“ komandos nepasisekė dar labiau. Kraustantis į viešbutį iš jų automobilio per kelias sekundes buvo pavogti trys krepšiai su vertingais daiktais, komandos vadovo kompiuteriu, pasais, pinigais.

Nepaisant iškilusių sunkumų, lietuvių ekipažas rengiasi techninei komisijai ir deda pastangas, kad sėkmingai startuotų sekmadienį prasidėsiančiame Dakaro maratone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)