„Žiauriai sunki diena – ilga ir pilna akmenų. Jeigu trumpai, tai tiesiog nepasisekė. Akmuo padarė žalos ne tik padangai, bet ir ratlankiui, stabdžių suportui. Šitie trys ingredientai pridarė tiek reikalų, kad tiesiog nebegalėjom toliau tęsti varžybų. Teko nubraukti ašarą ir į finišą parskristi sraigtasparniu“, – pasakojo „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos lenktynininkas ir su šypsena veide sakė, kad apylinkės iš paukščio skrydžio tikrai labai gražios.

Dabar komanda tikisi iki ryto sulaukti keturračio, kurį iš sunkiai privažiuojamos trasos dalies turi evakuoti organizatoriai. Jeigu tai įvyks iki rytoj ryte numatyto starto, tuomet sportininkui iki finišo arkos liks vos 328 kilometrai. Iš jų 175 sudarys greičio ruožas, o organizatoriai sako, kad paskutinis šio Dakaro ralio etapas bus gerokai lengvesnis, tačiau kilpiniame, aplink Yanbu uostamiestį nusidriekusiame, greičio ruože atsipalaiduoti taip pat nevalia. Dakaras baigtas tik kirtus finišo arką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją