Nors tai buvo nieko nelemiantis draugiškas mačas, Australijos futbolininkai žaidė kietai ir net trys Olandijos rinktinės žaidėjai varžybų nebaigė. P.Cocu ir G.van Bronckhorstas traumas patyrė po grubaus varžovų žaidimo. Saugų grandyje žaidžiantis P.Cocu patyrė šlaunies traumą, tuo tarpu Gio susižeidė kulkšnį. Vis dėlto traumos nėra labai rimtos ir tikimasi, jog futbolininkai suspės atsigauti iki pirmųjų Olandijos rinktinės varžybų birželio 11-ąją su Serbijos ir Juodkalnijos rinktine.

Tuo tarpu W.Sneijderis pats nepajėgė palikti aikštės ir buvo išneštas neštuvuose. Pranešama, jog žaidėjas yra priverstas šlubčioti, o jo sužeista kulkšnis yra sutvarstyta. Artimiausiu metu turėtų paaiškėti, kiek laiko futbolininkas negalės žaisti.

Po varžybų G.van Bronckhorstas buvo labai piktas dėl grubaus varžovo Luke'o Wilkshiro žaidimo, kuris po pražangos prieš olandų krašto gynėją iš karto išvydo raudoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės.

"Nesitikėjau tokio jo žaidimo. Nemanau, jog jis žaidė į kamuolį. Laimei, mano trauma nėra rimta, tačiau jei būčiau patyręs rimtą sužeidimą, praleisčiau pasaulio čempionatą. Būtų labai apmaudu, kai tai atsitiktų per draugišką mačą", – guodėsi Gio.

"Žinojome, jog Australijos futbolininkai žaidžia kietą futbolą, tai vienas iš jų privalumų, tačiau manau, jog kartais jų žaidimas buvo per daug grubus."

Grupių varžybose Olandijos rinktinė kovos su Serbijos ir Juodkalnijos, Argentinos bei Dramblio Kaulo Kranto futbolininkais.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją