"Manchester United" atakų lyderis Wayne'as Rooney antrus metus iš eilės buvo išrinktas geriausiu jaunu žaidėju.

Jaunasis Anglijos rinktinės puolėjas taip pat pretendavo ir į geriausio metų žaidėjo titulą. Be jo dėl šio titulo rungėsi Thierry Henry bei "Chelsea" trijulė - Joe Cole`as, Frankas Lampardas ir Johnas Terry.

Šiuose rinkimuose kiekvienas žaidėjas turėjo du balsus - po vieną už geriausią metų žaidėją bei geriausią jauną metų žaidėją.

Pats S.Gerrardas žurnalistams atskleidė, kad balsavo už Thierry Henry bei Wayne`ą Rooney.

Praėjusiais metais šį titulą laimėjo Londono "Chelsea" kapitonas gynėjas J.Terry, o prieš tai dvejus metus triumfavo Londono "Arsenal" žvaigždė T.Henry.

Pagal balsavimą buvo sudaryta ir "Premiership" metų komanda, kurioje yra net keturi "Chelsea" žaidėjai.

"Premiership" metų komanda: Shay Givenas (Newcastle), Pascalis Chimbonda (Wigan), Johnas Terry (Chelsea), Jamie Carragheris (Liverpool), Williamas Gallasas (Chelsea), Stevenas Gerrardas (Liverpool), Frankas Lampardas (Chelsea), Joe Cole'as (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Thierry Henry (Arsenal), Wayne'as Rooney (Manchester United).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją