LTOK prezidentas BNS užsiminė jaučiantis žurnalistų "spaudimą" tesėti pažadą.

"Tai aš ir sakau, jei jau labai reikia, tai nusileisiu aš toje Ignalinoje su rogutėmis. Jei pažadas duotas - turiu jį tesėt. Net jei tai buvo pasakyta ir su humoro doze. Teks važiuoti", - BNS sakė A.Poviliūnas.

Praėjusių metų pabaigoje Lietuvos televizijos pramoginėje laidoje "Naujametinis žiburėlis" A.Poviliūnas buvo paklaustas, kuriuos šalies politikus sutiktų "nuleisti" rogutėmis nuo aukščiausio kalno.

"Tai aš neleidau sau taip pajuokauti ir pasakiau: jei mūsų čiuožėjų pora (Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas - red.) nelaimės medalių Turino olimpinėse žaidynėse, aš pasodinsiu į rogutes (Kūno kultūros ir sporto departamento generalinį direktorių) Algirdą Raslaną ir man matyt kartu su juo teks leistis. O tada dar pridūriau: gal net skeletono rogutėmis", - prisiminė LTOK prezidentas.

Šiemet M.Drobiazko ir P.Vanagas Europos dailiojo čiuožimo čempionate iškovojo bronzos medalius, tačiau olimpinių žaidynių dailiojo čiuožimo rungtyje bendroje įskaitoje jie liko septinti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją