Be 11 įvarčių šiame sezone lietuvis jau atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

D.Zubrus pasižymėjo 23-ą susitikimo minutę padidinęs komandos persvarą iki 3:1. Puolėjas iš Lietuvos aikštėje praleido 14 minučių 25 sekundes ir dusyk smūgiavo į varžovų vartus bei išvengė baudos minučių.

Be jo du įvarčius nugalėtojams pelnė Aleksandras Ovečkinas, po vieną - Benas Clymeras, Brianas Sutherby ir Mattas Bradley.

Garbės įvartį šeimininkams pelnė Shane`as Doanas.

"Capitals" ledo ritulininkai su 35 taškais lieka Rytų konferencijos Pietryčių pogrupio autsaideriais, o 46 taškus turinti "Coyotes" komanda po pirmadienio susitikimo smuktelėjo į penktą vietą Vakarų konferencijos Ramiojo vandenyno pogrupyje.

Antrąjį pralaimėjimą iš eilės patyrė antrą vietą Rytų konferencijos Atlanto pogrupyje užimantis Niujorko "Rangers" (57 tšk.) klubas, kuriame dėl kojos traumos antrąsias rungtynes iš eilės praleido Darius Kasparaitis. "Rangers" ledo ritulininkai išvykoje 3:4 (2:3, 0:0, 1:1) nusileido Kolumbo "Blue Jackets" (34 tšk.) ekipai, kuri yra ketvirta Vakarų konferencijos Centro pogrupyje.

Du įvarčius svečiams pelnė Marcelis Hossa, vieną - Jasonas Wardas.

Šeimininkų gretose pasižymėjo Jasonas Chimera, Davidas Vyborny, Jody Shelley ir Rickas Nashas.

Kitose pirmadienio NHL reguliariojo sezono rungtynių rezultatai:

Bostono "Bruins" - Anaheimo "Mighty Ducks" 4:3 (po pratęsimo)

Monrealio "Canadiens" - Dalaso "Stars" 4:2

Pitsbergo "Penguins" - Vankuverio "Canucks" 2:4

San Jose "Sharks" - Tampos Bay "Lightning" 3:1

Minesotos "Wild" - Otavos "Senators" 1:6

Edmontono "Oilers" - Bafalo "Sabres" 1:3

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją