32 metų C.Vieri, prieš šį sezoną gana netikėtai persikėlęs iš vienos Milano "pusės" į kitą ir iškeitęs "Inter" marškinėlius į raudonai juodą "Milan" aprangą, nesugebėjo įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje ir atrodė tik kaip šešėlis to žaidėjo, kuris prieš kelis metus buvo vienas pavojingiausių Europos snaiperių.

"Monaco" klube italas pakeis į Marselio "Olympique" (Prancūzija) išnuomuotą Toifilou Maoulida bei prisijungs prie dar dviejų tėvynainių - spalio pradžioje komandos vyriausiojo trenerio postą užėmusio Francesco Guidolino ir kito puolėjo Marco Di Vaio, kuris į Prancūziją visai neseniai pagal nuomos sutartį persikėlė iš Valensijos "Valencia" (Ispanija) ekipos.

Pačiam C.Vieri, kuris yra vienas iš dažniausiai komandas keičiančių garsių žaidėjų šiuolaikiniame futbole, tai bus jau 12-asis klubas jo karjeroje. Po sezoną jis yra atstovavęs tokioms ekipoms kaip Turino "Juventus" (Italija), Madrido "Atletico" (Ispanija) ir Romos "Lazio" (Ispanija), o vėliau šešis sezonus praleido žaisdamas "Inter" sudėtyje. Italijos rinktinėje puolėjas per 49 mačus įmušė 23 įvarčius.

Kartu su pranešimu apie C.Vieri įsigijimą "Monaco" taip pat galutinai atsisveikino su savo gynėju Patrice`u Evra, kuris užbaigė formalumus ir pasirašė 3,5 metų sutartį su Mančesterio "Manchester United" (Anglija). Tuo tarpu "Milan" dabar ieškos naujo puolėjo - manoma, kad Italijos vicečempionų klubą gali papildyti San Paulo "Sao Paolo" (Brazilija) ekipai atstovaujantis ir žaidimo "Serie A" patirties turintis Marcio Amoroso.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją