25-erių metų Vokietijos nacionalinės rinktinės saugo S.Deislerio kontraktas galiojo iki šio sezono pabaigos. Pagal naują susitarimą futbolininkas Bavarijos klubui atstovaus dar trejus metus, iki 2009-ųjų.

27-erių gynėjas iš Brazilijos Lucio taip pat trejiems metams pratęsė savo dabartinę sutartį ir rungtyniaus „Allianz“ arenoje iki 2010-ųjų.

„Džiaugiuosi, jog pagaliau viskas susitvarkė“, - iš karto po naujos sutarties pasirašymo kalbėjo S.Deisleris. “Aš esu patenkintas rungtyniaudamas Miunchene ir tikiuosi čia pasieksiu dar daug pergalių“.

Į „Bayern“ saugas atvyko 2002-aisiais iš Berlyno „Herthos“ už 9,5 mln. eurų. Vis dėlto daugybės traumų bei psichologinių problemų kamuojamas futbolininkas „Bayern“ marškinėlius vilkėjo ne taip dažnai, kaip to norėtų komandos treneriai ir sirgaliai.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją