Futbolo vakaras rugpjūčio 9-ąją prasidės 19 val., kai žiūrovams bus pasiūlyta tiesioginė transliacija iš Rygos. Latvijos sostinės „Skonto“ stadione pernykštė kaimyninės šalies čempionė Jūrmalos „Spartaks“ komanda priims Lietuvos čempionę „Sūduvą“.

Marijampoliečiai į Europos lygą persikėlė po plačiai nuskambėjusio debiuto UEFA Čempionų lygoje, kur eliminavo galingą Nikosijos APOEL (Kipras) ekipą, tačiau neatsilaikė prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) futbolininkus.

Tuo metu antroji intriguojanti transliacija iš Ispanijos prasidės 22.45 val.

„Ramon Sanchez Pizjuan“ stadione, talpinančiame daugiau nei 42 tūkst. žiūrovų, Lietuvos vicečempioną „Žalgirį“ priims daugkartinė UEFA Europos lygos laimėtoja „Sevilla“ – viena iš tituluočiausių ekipų, su kuriomis apskritai per visą futbolo istoriją yra tekę žaisti Lietuvos atstovams.

„Turbūt ne kartą nedrąsiai pasvajodavome apie Lietuvos futbolo klubų rungtynes su Europos futbolo grandais. Ir šįkart svajoti nebereikia, nes „Žalgirį“ egzaminuos vienas iš Ispanijos futbolo vedlių – „Sevilla“ klubas. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Lietuvos futbolo aistruoliai galės tiesiogiai stebėti abejas „Žalgirio“ ir „Sevilla“ rungtynes per DELFI TV“, – sako DELFI pardavimų vadovas Jonas Gilys.

„Žalgiriui“ šiemet tai bus jau trečiasis varžovas Europos lygos atrankoje – anksčiau vilniečiai peržengė KI „Klaksvik“ (Farerų Salos) ir „Vaduz“ (Lichtenšteinas) komandų barjerus.

Abejas ketvirtadienio rungtynes tiesiogiai transliuos tik DELFI TV, jas lietuviškai komentuos Paulius Jakelis.

Abiems Lietuvos komandoms tai bus pirmosios trečiojo Europos lygos atrankos etapo rungtynės – atsakomieji mačai mūsų šalyje bus žaidžiami kitą ketvirtadienį, rugpjūčio 16 d.

Vilniuje vyksiantį „Žalgirio“ ir „Sevilla“ susitikimą tiesiogiai taip pat transliuos DELFI TV.

Jeigu „Sūduvai“ pavyktų įveikti latvių barjerą, paskutiniame – atkrintamajame Europos lygos etape marijampoliečiai žaistų su Glazgo „Celtic“ (Škotija) arba Atėnų AEK (Graikija) futbolininkais.

„Žalgirio“ futbolininkų sėkmės atveju lauktų Olomouco „Sigma“ (Čekija) arba Almatos „Kairat“ (Kazachstanas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)