„Legia“ komandos iškritimą iš Čempionų lygos nulėmė praėjusios savaitės rezultatas Varšuvoje, kuomet šeimininkai „Spartak“ futbolininkams pralaimėjo 0:2.

Atsakomajame mače Slovakijoje vienintelį įvartį lenkams pelnė gynėjas iš Ispanijos Inaki Astizas, pasižymėjęs 63 min.

Mačą svečiai baigė be dviejų pašalintų žaidėjų. Pirmajame kėlinyje dvi geltonas korteles prieš save išvydo juodkalnietis Marko Vešovičius, o antrajame tas pats ištiko ir kroatą Domagojų Antoličių.

„Spartak“ pateko į trečiąjį atrankos varžybų etapą ir jame žais su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Marijampolės „Sūduvos“ poros laimėtojais. Atsakomasis šios poros mačas vyks trečiadienį Lietuvoje – po pirmo Serbijoje vykusio mačo marijapoliečiai atsilieka 0:3.

Tuo metu „Legia“ tarptautinį sezoną teks tęsti UEFA Europos lygos atrankos varžybose.

Antradienį sužaistos ir dar dvejos atsakomosios antrojo UEFA Čempionų lygos atrankos etapo rungtynės.

Beer Ševos „Hapoel“ (Izraelis) namie 2:2 sužaidė su Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija). Į kitą etapą žengė pirmas rungtynes 5:0 laimėjusi „Dinamo“ ekipa.

Tuo metu Tiraspolio „Šerif“ (Moldova) namie 0:0 sužaidė su Tetovo „Škendija“ iš Makedonijos. Į kitą etapą žengė makedonai, pirmąjį tarpusavo mačą laimėję 1:0.

Dar 9 šio etapo rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)