Tokiu būdu brazilas galutinai nutildė visas Ispanijoje sklandžiusias spekuliacijas, kad po Cristiano Ronaldo išvykimo ketina persikelti į Madrido „Real“ gretas.

„Lieku PSG komandoje, turiu kontraktą su klubu. Paryžiuje turiu savų tikslų, mano galvoje niekas nepasikeitė“, – kalbėdamas su „FoxSports“ patikino futbolininkas.

Antrus metus Paryžiuje rungtyniausiantis Neymaras įsitikinęs, kad 2018-2019 m. sezone nuskins kur kas daugiau titulų.

„Turime nuostabią sudėtį, daugybę aukštos kvalifikacijos futbolininkų. Sveikinu Kylianą Mbappe tapus pasaulio čempionu, sveikinu į PSG atvykusį Gianluigį Buffoną. Bus garbė žaisti su tokiu didžiu vartininku, su nuostabiu žmogumi. Jis mums duos labai daug, tuo tik reikės pasinaudoti“, – pažymėjo Neymaras.

Dėl savo paties pasirodymo pirmenybėse Rusijoje smarkiai kritikuotas puolėjas pažymėjo, kad po ketvirtfinalyje 1:2 patirto pralaimėjimo Belgijai „labai liūdėjo“.

„Laimei, tas gedulo jausmas jau praėjo ir vėl bandau būti linksmu žmogumi. Turime daug motyvų, kodėl galime būti laimingi“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)