Pirmose rungtynėse Alytuje Kauno „Stumbras“ po paskutinę minutę pelnyto Levano Matčarašvilio įvarčio išplėšė pergalę 1:0, tad Nikosijoje kauniečiams tiktų lygiosios ir pralaimėjimas vieno įvarčio skirtumu jei pavyktų įmušti patiems.

Nors ir prieš pirmas rungtynes, ir dabar labai ryškiais poros favoritais yra laikomi „Apollon“ futbolininkai, tačiau „Stumbras“ jau privertė save gerbti. Jei prieš pirmąsias rungtynes Kipro žiniasklaida kalbėjo tik apie formalumų sutvarkymus Lietuvoje, tai dabar kalbos atsargesnės.

Prie to neabejotinai prisidėjo ir Marijampolės „Sūduva“, kurios sėkmę sulaukęs tokio klausimo spaudos konferencijoje teigė pasiruošęs pakartoti ir „Stumbro“ treneris Mariano Barreto.

„Mes neatvykome čia pakeliauti, atvykome siekti vietos kitame etape. Žinome, kad varžovas labai galingas ir garsus, tačiau galime kovoti ir tai įrodėme Alytuje. Mes esame jauna komanda, kurioje suteikiame galimybes augti talentingiems žaidėjams. „Apollon“ filosofija yra kardinaliai skirtinga – jie buria pajėgius, patyrusius ir save jau įrodžiusius žaidėjus, kurie galėtų kautis dėl šalies čempionų titulo, – teigė M. Barreto.

Mes džiaugiamės turėdami galimybę žaisti UEFA Europos lygos turnyre. Jos nusipelnėme sunkiu darbu. Bus labai sudėtinga, tačiau turime vieno įvarčio pranašumą ir tikiu, kad įgyvendinę žaidybinį planą galime pasiekti savo tikslą. Viską dėl to padarysime“, – gerai nusiteikęs buvo treneris.

Po rungtynių išvakarėse surengtos treniruotės Nikosijos GSP stadione savo mintimis pasidalino ir kapitonas Rimvydas Sadauskas.

„Sąlygos puikios, aikštė gera, stadionas taip pat. Su nekantrumu laukiame rungtynių. Per dvi dienas pripratome prie karščio. Jaučiamės pasirengę kovai. Varžovai turi daugybę puikių futbolininkų ir yra labai grėsmingi, bet mes tikime savimi, tikime vienas kitu ir stengsimės įgyvendinti visą žaidybinį planą“, – kalbėjo gynėjas.

Rungtynės Nikosijoje prasidės 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)