Anot portalo, skaudi APOEL nesėkmė atneš „milžiniškų ekonominių nuostolių“.

Praėjusiais metais APOEL varžėsi Čempionų lygos grupių etape su tokiais klubais kaip Madrido „Real“, „Tottenham“ bei Dortmundo „Borussia“, o tai garantavo Kipro čempionams solidžias pajamas.

Šiame sezone vietoj milijono eurų už patekimą į grupių etapą – vos 280 tūkst. eurų už dalyvavimą pirmame atrankos etape, konstatuoja minėtas portalas.

Tiesa, APOEL turės šansą nuostolius sumažinti dalyvaudama Europos lygos atrankoje. Čia pirmasis jų varžovas – Talino „Flora“.

Anot APOEL stratego iš Portugalijos Bruno Baltazaro, jo komanda atranką pralaimėjo ne Nikosijoje vykusiame mače, bet pirmame mūšyje Marijampolėje, kai per pirmas 20 minučių praleido tris Rigino Cicilia įvarčius, palaidojusius vieną esminių sezono tikslų.

„Mes labai nepatenkinti rezultatu ir tuo, kas nutiko. Žinome, kad sužaidėme tragišką pirmą kėlinį Lietuvoje. Komanda reagavo į tai ir patobulėjo. Žaidėjai laikėsi mūsų plano, demonstravo gerą žaidimą.

Žinojome, kad namuose turime anksti pasižymėti ir mums tai pavyko. Mes stengėmės, kūrėme progas, spaudėme varžovus, tačiau – tai futbolas...

Buvo aišku, kad „Sūduva“ ginsis, tad turėjome žaisti protingai. Nepasiekėme vieno svarbiausių sezono tikslų, norėjome žaisti grupių etape, bet likome toli nuo to. Liko Europos lyga, šalies čempionatas...

Turime pasimokyti iš tų pirmų 20-ies minučių „Sūduvos“ aikštėje ir nekartoti to“, – nelinksmai kalbėjo APOEL strategas B. Baltazaras.

Primename, kad patekdami į antrąjį atrankos etapą „Sūduvos“ futbolininkai uždirbo 380 tūkst. eurų.

Po sėkmingai pasibaigusio mačo „Sūduvos“ žaidėjai neslėpė džiaugsmo: juk Čempionų lygoje debiutavusi ekipa įveikė pernai grupių etape žaidusią APOEL.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)