C diviziono 4 grupėje kartu su Serbijos, Rumunijos ir Juodkalnijos rinktinėmis rungtyniausianti Lietuvos rinktinė visas namų rungtynes žais LFF stadione Vilniuje 21.45 val. Bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes platina tiketa.lt.

Tautų lygą Lietuvos futbolininkai pradės rugsėjo 7 dieną namuose su Serbija, kuri pasaulio čempionate finišavo 23-ioje vietoje, t. y. tik vienu laipteliu žemiau už titulo neapgynusią Vokietiją.

Serbų lyderiai – AS „Roma“ gynėjas Aleksandaras Kolarovas, „Manchester United“ saugas Nemanja Matičius ir „Newcastle United“ puolėjas Aleksandras Mitrovičius.

Rugsėjo 10 dieną lietuviai Podgoricoje žais su Juodkalnijos rinktine. Susitikimas vyks 15 tūkst. žiūrovų talpinančiame Juodkalnijos sostinės „Stadion pod Gorica“ stadione.

Dvejos Tautų lygos rungtynės Vilniuje vyks spalio mėnesį. 11 dieną LFF stadione viešės Rumunijos, o 14 dieną – Juodkalnijos rinktinės.

Lapkričio mėnesį dvejas rungtynes Lietuvos rinktinė žais svečiuose. Lapkričio 17 dieną Lietuvos ir Rumunijos rinktinių susitikimas vyks Ploješčio mieste „Illie Oana“ stadione, talpinančiame 15 tūkst. žiūrovų. Tautų lygos 4 grupės turnyrą Lietuvos rinktinė baigs Serbijos sostinėje Belgrade. Lietuvių ir serbų susitikimas lapkričio 20 dieną vyks „Partizan“ stadione, kuriame futbolo rungtynes gali stebėti 38 tūkst. žiūrovų.

Į C diviziono pusfinalį pateks tik grupės nugalėtojai, kurie toliau kovos dėl vienintelio, divizionui skirto kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

Pirmą kartą istorijoje organizuojamoje Tautų lygoje visos 55-ios UEFA priklausančių valstybių rinktinės pagal reitingą buvo suskirstytos į 4 divizionus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)