Susitikimo išvakarėse Kaune surengtoje spaudos konferencijoje savo mintimis apie laukiančią dvikovą pasidalino „Stumbro“ vyriausiasis treneris Mariano Barreto ir kapitonas Rimvydas Sadauskas.

Kipro futbolas M. Barreto yra puikiai pažįstamas, šioje šalyje jis dirbo 2007/08 m. sezone, kai buvo vyriausias Limasolio AEL ekipos treneris. Simboliška, kad po dešimties metų jo auklėtiniams teks stoti į kovą su kitu Limasolio klubu „Apollon“.

„Pagaliau ta diena atėjo. Žaidėjai žino, kad neužtenka vien būti UEFA Europos lygoje, privalome būti konkurencingi ir siekti maksimalaus rezultato. Mes sunkiai dirbame ir mūsų darbo vaisiai gerai matomi A lygos lentelėje, kur esame treti. Po praėjusio sezono mūsų komanda praktiškai nepasikeitė, tačiau jauni vaikinai sparčiai tobulėja ir aikštėje rodo geresnį futbolą“, – mintimis dalinosi M. Barreto.

„Kipre esu dirbęs, tiesa tai buvo senokai. „Apollon“ yra klubas, kuris nuolat kovoja dėl aukščiausios prabos apdovanojimų. Praėjusiame sezone jie tik nežymiai atsiliko nuo čempiono APOEL. Žinome, kad nebus lengva, privalome išlikti maksimaliai susitelkę ir laikytis žaidybinio plano, tuomet pergalę pasiekti tikrai įmanoma. Tikime savimi, žaisime namuose ir stengsimės tuo pasinaudoti. Tikiuosi, kad publika Alytuje mus palaikys, tai puikus miestas ir labai jaukus stadionas“, – tęsė „Stumbro“ treneris.

Tuo tarpu ekipos kapitonas Rimvydas Sadauskas pripažino, kad šios rungtynės bus vienos įsimintiniausių jo karjeroje.

„Tai bus ypatingos rungtynės. „Stumbras“ yra klubas, su kuriuo užaugau ir kuriame pradėjau savo kelionę A lygoje, ir štai mes esame čia – UEFA Europos lygoje. Nemanau, kad bus papildomas jaudulys, žinome savo vertę ir tikrai ne veltui esame treti Lietuvos čempionate. Į aikštę eisime tik laimėti. Esame pasiruošę, svarbiausia laikytis žaidybinio plano ir viskas bus gerai“, – optimistiškai kalbėjo R. Sadauskas.

Istorinės rungtynės tarp Kauno „Stumbro“ ir Limasolio „Apollon“ Alytaus miesto stadione bus žaidžiamos ketvirtadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją